За нас

Мобилна бърза поддръжка при проблем

„ФОР ЛИФТ ЕООД“ е българска фирма със седалище гр. Пловдив. Занимава се с отдаването на работни платформи (вишки). Разполагаме с техника модел GENIE и DENKA-LIFT. Предлаганите от нас машини са с различна работна височина от 8м до 16м.  Подходящи и удобни за строително – монтажни работи на открити и закрити терени. Фирмата разполага със собствен транспорт, което прави възможно доставянето на желаната от Вас техника до всяка една точка на страната.

Във ФОР ЛИФТ ще откриете разнообразие от ножични работни платформи (вишки). Според техните технически параметри се разделят на няколко вида – с работна височина 8м., 10м. и 12м. Подходящи са при изграждане на външни и вътрешни инсталации, ремонтни дейности и всякакъв вид други дейности, при която е необходимо да достигнете нужната височина. За да работите с вишката, не ви е нужна допълнителна квалификация – нашите служители ще ви обучат.

ФОР ЛИФТ предлага на клиентите си вишка телескопична на ремарке. Предимството на телескопичните вишки на ремарке е тяхното лесно транспортиране. Машината се позиционира и застопорява посредством 4 бр. пети. Работната височина, до която може да се стигнете с нашата телескопична вишка е до 12м.

ФОР ЛИФТ разполага и с артикулиращи самоходни вишки 4х4. Приложението при тези машини е за неравен  терен, където е необходимо вишката често да се предвижва на различни позиции и височини. Разполагаме с висок клас дизелова артикулираща 16м вишка чието предимство е лесно преминаване през трудно достижими места.

Доволни клиенти

Вишки под наем в Пловдив

„Препоръчвам. 6+ от мен!“

Георги Д.

„Изключително добър и приветлив партньор!“

Мария П.

Вишки под наем от ФОР ЛИФТ ЕООД

Гарантирано качество

Обади се на:

+359 882 999930

или